18 september 2017

Karitsu Rantšo võõrustas suure konverentsi raames väliskülalisi

1.septembril ei toimunud tarkusepäev mitte ainult meie armsas Kaiu koolis vaid ka Karitsa karjamõisas ning ümbritsevatel karjamaadel.
Nimelt väisas meid päeva jooksul kokku üle 70 väliskülalise laiast maailmast, et näha kuidas Eestimaa liha- ja piimakarjade kasvatajad on elu ja tegemisi korraldavad.


Väljasõit oli korraldatud EAAP (European Federation of Animal Science) igaastase, sel korral juba 68-dat korda peetava, konverentsi raames. Konverentsi viimasel päeval oli osalejatel võimalus külastada erinevaid Eesti farme, sh veisefarme.
Tavapärasel moel algas grupi saabumine Karitsasse väikese loengu ja slaidiprogrammiga karjamõisa viinaaidas ning jätkus piknikukäru ringsõiduga loomade juurde karjamaale. Ilmselgelt olid külalised Eestimaast ja Eesti põllumajandusest siiralt huvitatud, sest küsimusi jagus veel ka siis kui bussile minemise aeg ammu käes oli.

Lisaks meie lihaveistele said osalejad kaeda ka Väätsa Agro piimatootmise köögipoolt.

Ürituse järgselt jagas üks osaleja lisaks tänusõnadele meile ka omavalmistatud lustakat videot, mis päevased elamused pildis kenasti kokku võttis.

Videot saab näha siit!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar