18 oktoober 2017

Meie oma kingitused

Elu elades ja äri ajades on ikka nii, et aeg-ajalt on vaja kaasteelistele ja koostöölistele midagi kinkida. Samuti on olnud juhuseid, kui meie farmi väisanud külalised soovinuks midagi meeneks kaasa osta.

Heljo Laeva käsitsi maalitud imelised tassid ja vaagnad
on lisaks kaunile välimusele ka masinpestavad.
Seega oleme hulk aastaid mõlgutanud mõtteid, kuidas leida kingitusi, mis oleks üheaegselt isikupärased, sümboolsed ja nägusad, ent samal ajal ka praktilised.

Viimaks oleme oma tee leidnud ning asunud koostööle maali- ja portselanikuntsnik Heljo Laevaga, kes on aidanud tassidele ja vaagnatele "kinnistuda" paljudel meie ilusatel loomadel.

Esimesed kingitused headele sõpradele, suured portselanvaagnad, viisime maikuus kahte Taani farmi, kust on pärit meie suurepärased tõupullid Ryde Juvel ja Aagaard´s Hoger ning kust oleme paljude aastate vältel hääd nõu ja tuge saanud.




Tõupull Juvel on ostetud neli aastat tagasi Taani tõuaretaja Christian-Erik Bøge karjast. Foto: Heljo Kunstisalong

Mullikapull Hoger on ostetud samuti 4 aastat tagasi Niels-Peter Pederseni farmist Foto: Heljo Kunstisalong

Lisaks on meil ka väike sari tugevast puuvillakangast käsitöökotte, mille dekoratiivmotiivid on samuti meie karjaga seotud.

Koti algmotiiv on paegeoloog Helle Perensi poolt
paekivile graveeritud loomad,
millest on tehtud foto ja sellest omakorda tekstiilitrükk.
See meeleolukas kott on juba omaniku leidnud.


Helle Perensi graveeritud eestimaine paeplaat sai viidud kaks aastat tagasi kingituseks Rootsi, Carina ja Rolf Hanssoni peetavasse Oderupi farmi
Täname kõiki, kes häid ideid andnud ning abistanud nende elluviimisel - palju rõõmu on jagunud nii kingisaajatele kui kinkijatele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar